Obrazovanje odraslih - doškolovanje

HOTELIJERSKO TURISTIČKI TEHNIČAR

Rješenjem Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH, LINigri – privatnoj školi s pravom javnosti, Zagreb, Ilica 227, odobreno je izvođenje programa srednjoškolskog obrazovanja – doškolovanja za zanimanje HOTELIJERSKO-TURUSTIČKI TEHNIČAR.

Oblik izvođenja nastave je konzultativno instruktivni što znači da nastava obuhvaća: predavanje određenih nastavnih jedinica 4. razreda. U ovaj program mogu se upisati osobe koje su završile srednju školu (tri razreda – konobar, kuhar i slastičar) i obrazuju se prema programu dokvalifikacije. Osobe koje imaju završenu srednju školu u drugim programima, mogu se upisati u program dokvalifikacije za HOTELIJERSKO-TURISTIČKOG TEHNIČARA, ukoliko prethodno izvrše prekvalifikaciju u jedno od ugostiteljskih zanimanja (konobar, kuhar ili slastičar).
Troškove doškolovanja odraslih snose polaznici osobno odnosno ustanova, organizacija ili trgovačko društvo koje ih upućuje na školovanje.
Na kraju završenog doškolovanja izdaje se svjedodžba o završnom ispitu. Početkom rada pojedine obrazovne skupine započinje i nastavna godina, a to je za ovu godinu RUJAN 2007.

Upisi

Održavaju se u Ilici 227.

Uz prijavu za upis treba priložiti:

  » svjedodžbe prvog, drugog i trećeg razreda te završnu svjedodžbu
  » domovnicu
  » rodni list
  » upisnicu


Upisi i obavijesti o školovanju:

 LINigra – privatna škola s pravom javnosti
 Jezična gimnazija
 Hotelijersko – turistička škola
 Ilica 227, Zagreb – 01/3779-593, 01/3756-376

Rezervacija termina za upisZnate li tko je državni prvak Hrvatske iz Engleskog jezika?

Ne znate?

Kliknite ovdje za više informacija